Pettunud Hamilton: valisin täna alati kahest võimalusest halvema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 MM-sarja üldliider Lewis Hamilton tunnistas, et oli tänasel Ungari GP-l täielikult liimist lahti.

Hamilton tegi esmalt kehva stardi ja sõitis juba avaringil meeskonnakaaslasest Nico Rosbergist mööduda proovides rajalt välja. Seejärel tõusis ta tagasi võistlejaterivi eesmisesse otsa, kuid põrkas siis kokku Daniel Ricciardoga. Britt pidi käima boksis esitiiba vahetamas, sai lisaks ka avarii põhjustamise eest boksist läbisõidu karistuse ja lõpetas kuuendana.

«Olin omadega täiesti laiali – ei oskagi sõnadega seletada, mis täpselt juhtus. Minu poolt erakordselt halb sõit,» oli Hamilton pärast võistlust Sky Spordile intervjuud andes enesekriitiline. «Pingutasin lõpuni ega andnud kordagi alla, kuid kui mul oli võimalus kahe liigutuse vahel valida, tegin alati vale valiku. Oli imelik sõit.»

MM-sarjas on Hamilton siiski endiselt liider ning isegi kasvatas veidi edu meeskonnakaaslase Nico Rosbergi ees. Mercedese sõitjaid lahutab nüüd 21 punkti. «Kas ma olin saadud punkte väärt? Kui arvestada, et see oli üle pik-pika aja mu halvim etapp… meiegi oleme inimesed. Võistkond tegi suurepärast tööd, tulen tugevamana tagasi,» lubas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles