Räikkönen pärast katkestamist: õlu tegi meeleolu paremaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Ferrari vormel-1 tiimi piloot Kimi Räikkönen koges tänasel Ungari GP-l taas ebaõnne, kui pidi elektroonikarikke tõttu katkestama.

Pärast sõitu selgus, et Räikkönen haaras pärast boksi sõitmist külma õlle järele, mis aitas nigelat meeleolu leevendada, vahendas Iltalehti.

Ajakirjanikud küsisid pärast sõitu soomlaselt, kas ta on katkestamise tõttu vihane või mitte. «Õlu aitas olukorda leevendada. Loodame, et oleme hooaja teises pooles edukad, et saaks siis reaalseid punkte kirja,» ütles Räikkönen rahulikult.

Tema meeskonnakaaslane Sebastian Vettel on sel hooajal pääsenud eriliste vahejuhtumiteta ja teenis täna hooaja teise etapivõidu. Vettel on üldarvestuses 160 punktiga kolmas, Räikkönen 76 punktiga viies. Juhib Lewis Hamilton 202 punktiga, talle järgneb teine Mercedese piloot Nico Rosberg, kellel on koos 180 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles