Martin Loo sai maastikukrossi EMil 13. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Nädalavahetusel Itaalias Alpagos peetud Euroopa meistrivõistlustel maastikukrossis osalesid ka Eesti parimad maastikuratturid. Martin Loo tegi südika sõidu ja saavutas 13. koha, kaotades võitjaks tulnud Julien Absalonile Prantsusmaalt 3 minutit. Teine ja kolmas olid Lukas Flükinger Šveitsist ja Manuel Fumik Saksamaalt.

Naisjuunioride seas saavutas Mari-Liis Mõttus 19. koha, esikolmikusse kuulusid Šveitsi ratturid Sina Frei ja Nikole Koller ja kolmas oli rootslane Ida Jansson. Mari-Liis kaotas võitjale 3 minutit.

Meesjuuniorides jõudis Kirill Tarassov 47. kohale, kaotus võitjale 15 minutit. Võitis taanlane Simon Andreassen, teiseks tuli prantslane Antoine Philipp ja kolmas sakslane Maximilian Brandl.

Maaris Meier jõudis väljalangemissõidus finaali, kus jäi 12. kohale. Esikolmikusse kuulusid Kathrin Stirnemann Šveitsist ja itaallased Anna Oberparleiter ning Chiara Teocchi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles