Hambajuure põletikuga hädas olnud Kristjan Kangur osales esimest korda koondise pallitreeningul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Peeter Langovits

Pühapäevaõhtusel Saku Suurhallis toimunud meeste korvpallikoondise saalitreeningul osales esimest päeva ka koondise kapten Kristjan Kangur.

«Visked läksid küll väga kangelt,» muigas ta. «Aga eks enne tuleb füüsis korda saada, küll siis tuleb vormi pealt ka vise.»

Kangurit tabas mõni nädal tagasi raskemat sorti hambajuure põletik. Paar nädalat sai Kangur antibiootikumiravi ning hoolimata kangest soovist trennides kaasa lüüa, hoidis koondise arsti Kalle Põder ta pühapäevani treeningutest eemal.

Eriprogrammi alusel jätkab harjutamist Timo Eichfuss, kes palliga pole veel tööd teha saanud. Tegu on vana põlvevigastusega, operatsioonijärgse olukorraga ning selle suviste järelilmingutega.

«Kui pärast puhkust koormus peale pandi, Timo tundis, et joosta ei saa. Teeme praegu ortopeedidega koostööd, ka dr Madis Rahuga. Timo saab hormoon- ja elektriravi, lisaks teeb eriharjutusi. Praegu ta sõidab ratast, aga hüpata ja joosta suurt ei saa,» jätkas Põder.

Pisut köhane-nohune on lõppenud nädalal olnud ka Martin Dorbek, kuid temagi tegi tänase trenni kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles