Mitu ajakirjanikku valisid Klavani Saksamaa parimaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter

Kickeri korraldatavate Saksamaa aasta jalgpalluri valimistel teenis kahe kohaliku ajakirjaniku hääle ka Ragnar Klavan, kes oli seeläbi samal pulgal selliste meestega nagu Per Mertesacker, Andre Schürrle ja Pierre-Emerick Aubameyang.

Valimistel, kus sai hääletada kas välismaal palliva sakslase või Bundesliga mängija poolt, märkisid 815 ajakirjanikku kokku ära 31 mängumeest. Nagu öeldud, oli nende seas ka kahe häälega 22. kohta jagama jäänud Klavan, kes teatavasti lõppenud hooajal Saksamaa kõrgliigas kõik mängud algusest lõpuni väljakul viibis ning selle jooksul ka kaks väravat kirja sai, vahendas Soccernet.ee.

Kui esimesed kaks kohta jagasid valimistel omavahel ära vastavalt 367 ja 94 häält teeninud Kevin De Bruyne ning Arjen Robben, siis laiemas plaanis andsid belglase ja hollandlase kõrval valimistel ikkagi värvi kohalikud Saksamaa mehed, keda 31 valitu seas tervelt 23 oli. See tähendab, et piiri tagant jäid kohalikele ajakirjanikele silma 8 meest – lisaks De Bruynele ja Robbenile märgiti ära Robert Lewandowski, Yann Sommer, Pierre-Emerick Aubameyang, Raul Bobadilla, Granit Xhaka ning Ragnar Klavan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles