Venno siirdub koos Nilssoniga Türki, Teppan Venno asemele Austriasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno hakkab uuel hooajal mängima Türgi kõrgliigas Ankara Ziraak Bankasi meeskonnas, mis sai eelmisel aastal liigas kolmanda koha. Sel hooajal tehakse kaasa ka Meistrite liigas ehk Euroopa klubivõrkpalli kõrgeimal tasemel. 

Möödunud hooajal koos Martti Juhkamiga Austrias Innsbrucki Hypo Tirolis mänginud Venno hakkab mänguaja pärast konkureerima Rootsi koondise kogenud diagonaalründaja Marcus Nilssoniga. Teatavasti tagas Eesti koha Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile just tänu kahele võidule Rootsi üle. Nilsson oli oma meeskonna kindel liider, tuues vastavalt 18 ja 13 punkti.

Koondise teine diagonaalründaja Renee Teppan kirjutas aga alla lepingule Innsbrucki Hypo Tiroliga ehk vahetab koondisekaaslase Venno seal välja. «Koosseis pidi neil suhteliselt samaks jääma, Venno ja Juhkami (ka Martti Juhkami pallis selles klubis - M.G.) välja arvatud,» kommenteeris Teppan, kes eelmisel hooajal mängis Itaalia kõrgliigas. Ka Austria meisterklubi osaleb Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles