Morozov sai Puskase Akadeemia vastu 90 minutit ja kollase

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (nr. 4) ja Karol Mets (nr. 18).
Igor Morozov (nr. 4) ja Karol Mets (nr. 18). Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov sai teist liigakohtumist järjest kirja täismängu, kui tema leivaisa Debrecen tegi koduplatsil 1:1 viigi Puskase Akadeemiaga.

Kohtumist Ungari mulluse 4. ja 10. meeskonna vahel asus pooltunni möödudes juhtima värskelt end Euroopa liiga 3. eelringi murdnud Debrecen, kelle särgis oli täpne Hollandi ründaja Geoffrey Castillon, vahendas Soccernet.ee.

Kuigi ülejäänud mängu oli Morozovi koduklubi pisut domineerivamaks pooleks, võidupunkte siiski liigatabelisse ei lisatud, sest 59. minutil kirjutas lõppskooriks 1:1 külaliste ründaja Laszlo Pekar.

Kui äsjastes euromängudes Riia Skonto vastu Morozovile mänguaega ei usaldatud, siis liigas on Sinisärk seni kaasa teinud mõlemad kohtumised. Eile jäi 26-aastase keskkaitsja saldole lisaks täismängule ka 65. minutil teenitud kollane kaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles