Taaramäe Touri katkestamisest: see oli paras pauk

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: PP

Eesti profirattur Rein Taaramäe on taastumas teda Tour de France'il tabanud haigusest ning jätkab võistlemisega juba 1. augustil.

Eile lõppes tänavune Tour de France'i velotuur, mille võitis Chris Froome (Sky). Astana meeskonna ridades startinud Taaramäe pidi tuuri haiguse tõttu pooleli jätma, kuid on nüüd juba tervenemas.

«Kindel see, et katkestamine minu poolt oli paras pauk, mida mul oli üsna raske seedida. Ikka kripeldas, et andsin liialt kergelt alla, aga kui järgnevat TdFi kulgu kõrvalt jälgisin ja nähes Van Gardereni, Kwiatowski ja paljude teiste katkestamisi samal põhjusel, siis alles mõistsin, et mul pole küll endale midagi ette heita. Jäin haigeks valel ajal, täpselt enne hirmraskeid Püreneesid ja see saigi otsustavaks, jõust tühjana mägesid ei ületa,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki fännilehel.

«Nüüd olen juba mitu päeva korralikult trenni teinud enesetunne pole küll väga hea olnud, kuid edasine kalender jätkub 1. august San Sebastiani klassikul, pärast mida lähen otse Vuelta Burgose velotuurile 4.-8. august,» kirjutas Taaramäe ka oma lähituleviku plaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles