Klavan võib saada kuulsa meeskonnakaaslase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Pizarro Meistrite liiga karikaga
Claudio Pizarro Meistrite liiga karikaga Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg püüab endiselt meeskonda meelitada kõrge klassiga ründajat. Nüüd on silmapiirile kerkinud 36-aastane vanameister Claudio Pizarro.

Varem klubiga seostatud kunagine Saksamaa koondislane Kevin Kuranyi liitus Augsburgi asemel hoopis Hoffenheimiga. Pizarro on alates sellest suvest aga vabaagent, kuna tema leping Müncheni Bayerniga lõppes. Ründaja on kinnitanud, et sooviks veel vähemalt ühe hooaja Bundesligas kaasa lüüa, kirjutab Augsburger Allgemeine. Augsburgi kasuks räägib ka tõsiasi, et linn asub Münchenile väga lähedal ning Peruu koondise ründaja perekond ei peaks kolima.

Pizarro on pika karjääri jooksul jõudnud esindada Bremeni Werderi, Chelsea ja München Bayerni ridasid. Bayerni eest on ründaja pidanud 327 mängu ja löönud 125 väravat. Saksamaa kõrgliigas on ta löönud 176 väravat, mis teeb temast kõigi aegade resultatiivseima mittesakslase.

Pizarro on kuuekordne Saksamaa meister ja viiekordne Saksamaa karikavõitja. 2013. aastal võitis ta UEFA Meistrite liiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles