Suusakuulsus elas oma pulma eel üle äreva hetke

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devon Kershaw
Devon Kershaw Foto: SCANPIX

Kanada suusaäss Devon Kershaw sattus nädalavahetusel veidrasse olukorda, kui oleks peaaegu oma enda pulmast puuduma pidanud. Nimelt abiellus Kershaw laupäeval Norra suusakuulsuse Kristin Steiraga, kuid eksis enne tähtsat hetke metsa.

«Läksime sõpradega metsa jooksma ja eksisime pooleks tunniks ära. Kartsin, et ma ei jõua omaenda pulma. Lõpuks läks kõik siiski hästi,» rääkis Kershaw VG-le.

Külaliste seas olid muuhulgas ka pärast viimatist hooaega karjääri lõpetamisest teatanud Steira kunagised koondisekaaslased Marit Björgen, Therese Johaug ja Vibeke Skofterud.

34-aastane Steira tuli Norra teatenaiskonnaga 2010. aastal olümpiavõitjaks ja lisaks kolmel korral maailmameistriks. Individuaalselt on tal ette näidata 2014. aasta Sotši talimängude pronks 30 km vabatehnikadistantsil ja 2007. aasta Sapporo maratoni hõbe. 32-aastane Kershaw tuli 2011. aastal sprinditeates maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles