Benitez kasutas Bale’i tipuründajana

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madrid Reali ründaja Gareth Bale
Madrid Reali ründaja Gareth Bale Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi jätkas uue peatreeneri Rafael Benitezi käe all kontrollmänge kindla 3:0 võiduga Milano Interi üle.

Kui Benitezi debüüt lõppes kaotusega penaltiseerias AS Romale, siis teises kohtumises tehti selg prügiseks Manchester Cityl ja edu jätkus täna, kui Milano Interi vastu ka taga nulli hoiti, vahendab Soccernet.ee.

Reali postide vahel alustas mõneti üllatuslikult Keylor Navas, mitte Espanyolist ostetud Kiko Casilla, kuid huvitava käiguna alustasid ründekolmikus Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Jese Rodriguez, neist Bale keskel.

Viimastel nädalatel Arsenaliga seostatud Karim Benzema jäi 90 minutiks pingile nagu ka Luka Modric ja Martin Ödegaard, kuigi Real tegi 11 vahetust.

Mängu võitjas suurt kahtlust ei olnud: Jese viis Reali 29. minutil ette ja Raphael Varane kindlustas teise poolaja alguses seisu. Kohtumise kulgu domineerinud Reali eest pani i-le punkti James Rodriguezi karistuslöök mängu lõpuminutitel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles