Norbert Hurt: pole lihtne meestel nendeks mängudeks rinda kummi saada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Jalgpalli Eesti meistriliigas Levadiaga 1:1 viiki mänginud Flora peatreener Norbert Hurt andis pärast lõpuvilet mõista, et juba kolmandat aastat suurima konkurendi vastu võiduta püsimine on väikese vaimse bloki taga.

Flora pole nüüd suutnud Levadiat võita 15 liigamängus järjest, lisaks on tänavu kolm korda alla jäädud Nõmme Kaljule. «Alustasime nõrgalt, Prosa tulek tõi teravust. Tema sekkumine poolajal (Rauno Alliku asemel – toim) oli aga selles mõttes sundkäik, et põhikoosseisu ma teda panna ei saanud,» viitas Hurt vajadusele äsja rängast põlvetraumast tervenenud ründajat hoida. «Lõpus läksime kolme kaitsja peale, lükates Gert Kamsi ette rünnakule, kuid väravat ära lüüa ei suutnud,» sõnas Hurt mängu kohta. «Selles mõttes ma tulemusega rahul ei ole.»

Hurt tunnistas, et Levadiast jagu saamine pole mitte ainult mänguline, vaid ka psühholoogiline probleem. «Oleme kõvasti ajusid ragistanud, aga pole nii lihtne saada meestel nendeks mängudeks rinda kummi ja pead püsti. Kuid tööd on selle nimel tehtud ja peame tugevamaks kasvama,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles