Didier Drogba leidis uue tööandja Kanadast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba
Didier Drogba Foto: SCANPIX

Suve algul Londoni Chelseast teistkordselt lahkunud Elevandiluuranniku ründaja Didier Drogba hakkab mängima Kanada meeskonnas Montreal Impact.

Põhja-Ameerika profiliigas MLSis palliv Impact sõlmis 37-aastase Drogbaga pooleteise aasta pikkuse lepingu, mille väärtuseks on aastas üle kolme miljoni dollari. Eelmise hooaja lõpetas alates 2012. aastast MLSis mängiv Impact liigatabeli viimasel real. Tänavu hoitakse aga idakonverentsis kuuendat kohta, mis viiks meeskonna viimasena kohamängudele.

Drogba esindas Chelseat 381 mängus ja aitas meeskonnal võita neli Inglismaa meistritiitlit. Kodumaa koondise eest on ta 105 mänguga löönud 65 väravat.

Sel hooajal on MLSi karjääri lõpetama siirdunud hulk aastaid Euroopasse pallinud tähti, lisaks Drogbale näiteks ka Andrea Pirlo, Frank Lampard (mõlemad New York City FC) ja Steven Gerrard (Los Angeles Galaxy). Äsja kirjutas New York Red Bullsiga sõlmitud lepingule alla ka Shaun Wright-Phillips, kes mängis aastatel 2005-08 Drogbaga koos Chelseas ning seejärel veel kolm hooaega Manchester Citys ja neli Queens Park Rangersis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles