Aegunud pass läks ManU mängumehele sadu tuhandeid maksma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcos Rojo.
Marcos Rojo. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi kaitsja Marcos Rojo pidi lendama USAs viibiva meeskonna juurde, kuid avastas lennujaama jõudes, et tema pass on aegunud. Lennukist mahajäämine läks argentiinlasele oodatust kõvasti kallimaks maksma.

Unitedi peatreenerit Rojo vabandused ei huvitanud ja meest trahviti 140 000 naela ehk ligi 200 000 euro suuruse summaga. Tõsi, kui enamikule inimestest oleks selline trahvisumma kolossaalne, siis Rojo jaoks on tegemist «vaid» kahe nädala palgaga.

Copa Americal osalenud Rojo sai seetõttu klubikaaslastest pikema puhkuse, kuid distsipliini hindav van Gaal ei olnud sugugi rahul, et kaitsja õigeks ajaks San Josesse ei jõudnud. Veel keerulisem on lugu Rojo kaasmaalase Angel di Mariaga, kes pidanuks samuti praeguseks USAsse jõudma, kuid on Briti lehtede väitel hoopiski liitumas Paris Saint-Germainiga. «Mulle öeldi, et ta pole lennukil. Rohkem ei tea ma midagi. Miks teda polnud? Ei ole aimugi,» sõnas van Gaal di Maria olukorda kommenteerides USAs ajakirjanikele.

United alustab Inglismaa kõrgliigahooaega 8. augustil, kui võõrustatakse Tottenhami. Enne seda peetakse aga neljapäeval USAs veel üks sõprusmäng ning seda iroonilisel kombel just Paris Saint-Germaini vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles