Mourinho: Arsenal on suuteline koduse liiga võitma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Chelsea peatreener Jose Mourinho sõnul on Arsenali viimaste aastate ostud olnud piisavad, et meeskond suudaks järgmisel hooajal Inglismaa meistriks tulla.

Kuigi viimasel kümnel hooajal ei ole Arsenal suutnud kolmandast kohast kõrgemal lõpetada on Chelsea loots kindel, et viimase paari hooaja ostud, ka sel suvel just Chelseast lahkunud väravavaht Petr Cech, on suutelised klubi meistritiitlini viima, vahendas Eurosport.

«Arsenal on suurepärane meeskond heade mängijate ja suurepärase väravavahiga», ütles Mourinho. «Nad on enam kui võimelised tiitli eest võitlema.» Viimase paari hooaja ostudest tõi Chelsea peatreener eraldi välja Mesut Özili, Alexis Sancheze, Calum Chambersi ja Mathieu Debuchy, kelle peale kulutati kokku üle 100 miljoni euro.

Alates 1996. aastast Arsenali meeskonda juhendanud Arsene Wenger on meeskonnaga Inglise liiga võitnud kolmel korral, viimati hooajal 2003-04, kui liigas ei kaotatud ühtegi kohtumist.

Eelmisel hooajal tuli Inglismaa meistriks Chelsea, Arsenali laeks jäi kolmas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles