Mercedese meeskonna kohal ripuvad tõsised murepilved

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on sattunud raskustesse Mercedese meeskond, kellel on kahel viimasel etapil olnud probleeme startidega.

Viimase 1,5 aasta jooksul sarja võimsalt valitsenud Mercedese tiim on kahel viimasel GP-l avastanud end ootamatust olukorrast, sest Lewis Hamilton ja Nico Rosberg on olnud hädas kehvade startidega. Nii said üle-eelmisel Silverstone'i etapil kiirelt sõitu juhtima hoopis Williamsi mehed Felipe Massa ja Valtteri Bottas ning möödunud nädalavahetusel Ungari GP-l haaras ohjad kolmandalt kohalt startinud Ferrari mees Sebastian Vettel, kes etapi ka võitis. Kuigi sõitjate üldarvestuses on endiselt edu Mercedese sõitjatel, siis tiimi nõuandja Niki Lauda tunnistas, et meeskond peab tõsiselt tuleviku üle mõtlema.

«Me lasime end ära hellitada võitudest ja sellest, et oleme viimased poolteist aastat olnud teistest paremad. Meil on nüüd palju erinevaid probleeme, mida peame analüüsima ja lahendama,» rääkis Lauda Bildi väljaandele.

Mercedese meeskonna juht Toto Wolff tunnistas omakorda, et just startidega tuleb tõsiselt tegeleda. «Ma olen vägagi mures. See (Ungari etapi algus- toim.) oli täiesti vastuvõetamatu ja peame analüüsima, miks see juhtus,» nentis Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles