Kenneth Raisma teenis oma esimese ATP punkti

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Marko Toomast

Kenneth Raisma teenis Merko Estonian Open’il oma esimese ATP (meeste maailma edetabeli) punkti. Kenneth alistas esimeses ringis itallase Giorgio Ricca 6:3, 7:5.

«Jäin esimese setiga väga rahule ja mängisin täpselt nii, nagu pidin mängima ja kõik õnnestus. Teises setis võib-olla hakkasin natuke rohkem ootam ja sellest tulenevalt läksid ka punktid pikemaks ja seis tasavägisemaks.» ütles Raisma.

Treener Andres Kuhi sõnul on hetkel meeste edetabeli koht ja punktid teisejärgulise tähtsusega. «Järgmise kolme aasta jooksul teeme kõvasti tööd selleks, et Kenneth hakkaks kohanema meeste tennisega. Vaja on füüsiliselt kasvada valmis mängijaks. Järgmisel aastal on Kennethi eesmärk kindlasti veel hästi mängida ka juunioride klassis viimast aastat,» sõnas treener.

Tänane mäng oli Andrese sõnul oodatust raskem. «Alguses tundus peale 3:0 eduseisu, et saab olema lihtsam päev. See ongi juunioride ja meeste tennise suur erinevus, et palli maha lüüa on palju keerulisem. Vastane suutis täna ka väga korralikult servida. Tänase mängu inetnsiivsus püsis terve mängu kõrgel, kuid teises setis oli märgata, et Kenneth natukene füüsiliselt väsis ja tänu sellele muutus mäng ka tasavägisemaks.»

Võidukas päev oli ka  Jaan Kononovil, kes suutis otsustavas setis võita valgevenelase Ivan Liutarevichi 6:1, 3:6, 6:2. Meeste turniiril alistas Vladimir Ivanov Markus Kerneri 3:6, 6:2, 6:2.

Naiste turniiril jõudis teise ringi Eva Paalma, kes alistas esimese ringis Jana Kuzovkova 6:4, 6:3, samuti oli võidukas ka Birgit Burk, alistades lätlase Darta-Elizabete Emulina 7:6(6), 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles