Karl Kruuda jääb Soome rallist kõrvale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda - Martin Järveoja Rally Estonial.
Karl Kruuda - Martin Järveoja Rally Estonial. Foto: Timo Anis

Mullu WRC2 klassis autoralli Soome MM-etapi võitnud Karl Kruuda teatas oma Facebooki lehel, et ei saa sel aastal oma esikohta kaitsta. Neljapäeval algavast rallist jääb ta eemale mootoriprobleemide tõttu.

«Meil pole sellel aastal võimalik esikoha eest võidelda ootamatu mootoririkke tõttu, mis juhtus Rally Estonial. Et Eesti ja Soome rallide vahele jäi nii vähe aega, ei suutnud me autole mootorit ette valmistada,» kirjutas Kruuda.

WRC2 klassi Citroen DS3-ga sõitev Kruuda oli koos kaardilugeja Martin Järveojaga sunnitud 17.-19. juulini peetud Rally Estonial katkestama radiaatori ülekuumenemise tõttu.

WRC2 sarja üks favoriite Kruuda oli enne Soomet kolme ralliga kogunud vaid 15 punkti, mis andis talle kokkuvõttes 18. koha. Rallist jääb eemale silmavigastuse tõttu eemale ka sarja üldliider Jari Ketomaa.

WRC klassis ei saa osaleda Rally Estonia võitnud venelane Aleksei Lukjanuk, kes tegi testidel M-Spordi Ford Fiestaga raske avarii.

One year ago everything went perfectly and we were standing on the highest spot @ Neste Oil Rally Finland...

Posted by Karl Kruuda on 28. juuli 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles