Vigastatud Margus Hunt ei saa koos Bengalsiga treeninglaagrit alustada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ameerika jalgpalli (NFL) klubi Cincinnati Bengalsi äärekaitsja Margus Hunt ei saa homme algavat treeninglaagrit alustada, sest paigutati vigastatute nimekirja, teatas portaal Cincinnati.com.

Hunt süvendas kevadel jõusaalis treenides seljavigastust, aga ütles juunis, et loodab treeninglaagri alguseks piisavalt terveks saada.

Seda siiski esialgu ei juhtunud ja Bengals paigutas ta vigastatute ehk PUP (physically unable to perform) nimekirja. Kui Hunt on piisavalt terve, võetakse ta nimekirjast maha ja siis saab ta koos meeskonnaga treenima asuda.

Enne otsuse teatavaks tegemist küsiti Bengalsi kaitse koordinaatorilt Mike Guentherilt, kuidas saab Hunt algaval hooajal meeskonda abistada. «Teda tuleb lihtsalt väljakul hoida. Eelmisel aastal arenes ta märgatava tempoga. Kui teda väljakul hoidsime, siis aitas see tal palju-palju paremaks saada,» vastas Guenther.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles