Felipe Massa: Bianchi surm mõjutas Ungaris meid kõiki

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi mäletuseks pühendatud leinaminut.
Jules Bianchi mäletuseks pühendatud leinaminut. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõideti möödunud nädalavahetusel Ungaris, kus mälestati pärast pikka koomasolekut surnud Jules Bianchit. Williamsi sõitja Felipe Massa, kes sai Ungari etapil 12. koha, tunnistas, et traagiline sündmus võis sõitjate esitusi mõjutada.

Bianchi, kes tegi raske avarii mullu oktoobris ning viibis seejärel pikalt koomas, suri 17. juuli õhtul. Vormelimaailm leinas viimati Manor Marussia rooli keeranud noort prantslast ning lisaks 21. juulil toimunud matustele pühendati Bianchile leinaminut ka Ungaris. 

Massa, kes enne Ungari GP-d sõidetud Suurbritannia etapil sõitis vahepeal liidrikohal ja sai kokkuvõttes kõrge neljanda koha, lõpetas Ungaris 12. kohaga. Tagantjärele tunnistas Brasiilia sõitja, et traagilise sündmuse vari võis möödnud nädalavahetust mõjutada.

«See ei olnud kerge, kõigil oli raske. Mõtlesin temale ja palusin, et ta meie kõigi üle valvaks. Proovisin tema nimel anda endast parima, aga see ei olnud piisav,» rääkis Massa autospordiuudiseid vahendava lehekülje gpupdate.net vahendusel. «Ma ei tea seda (kas Bianchi surm mõjutas otseselt sõitu). Võib-olla küll jah. See ei olnud lihtne hetk,» lisas Massa.

Vormel-1 sari jätkub augusti lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles