Mercedese tiimi juht: me ei väärinudki Ungaris poodiumikohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sattus möödunud nädalavahetuse järel kriitikatule alla Mercedese meeskond, kelle sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg tegid ootamatult kehvad sõidud. Tiimi juht Toto Wolff tunnistas, et selliste esituste eest ei väärinudki kumbki tema sõitjatest kohta esikolmikus.

Viimastel hooaegadel F1 sarja valitsenud Mercedese meestest sai Hamilton Ungaris kuuenda koha ja Rosberg lõpetas kaheksandal positsioonil. Sealjuures Hamilton sai koduselt Briti pressilt etapi järel korralikult nahutada ning tema sõitu nimetati mitmel korral ohtlikuks ja maailmameistrile täielikult ebasobivaks.

Ka Wolff tunnistas, et Hamiltoni ja Rosbergi esitused olid Ungaris kahvatud ja seega ei väärinudki nad poodiumikohti. «See, kes teeb nii palju vigu nagu meie Budapestis, ei väärigi koha poodiumil. Aga me ei pea selle pärast häbenemda, meie sõitjad on endiselt üldarvestuses esimesel ja teisel kohal ning meil on konstruktorite karikas samuti korralik edu,» rääkis Wolff.

Praegu on F1 sari suvepausil, uuesti hakatakse võidu kihutama augusti lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles