Kanada viskekahur, pikk leedulane ja Eesti omad poisid

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Puidet.
Jaan Puidet. Foto: Tairo Lutter

Eesti meister Tartu Rock ja tulevalgi hooajal ühisliigas palliv Kalev/Cramo tegutsevad meeskonna komplekteerimisel Eesti mõistes omaette liigas ning nende koosseisud selguvad ilmselt alles pärast EM-finaalturniiri lõppu. Huvitavaid käike on tehtud aga ka nii-öelda parima lihtsurelike meeskonna tiitli eest võitlevates klubides.

Mulluse pronksimeeskonna Rapla TYCO mänedžer Jaak Karp kinnitas, et uue hooaja eel käib igapäevane tõsine töö – treenerid olla tahtmist täis, senised toetajad on kinnitanud soovi jätkata ning suure tõenäosusega on liitumas ka uusi sponsoreid. Koosseisust polevat aga veel millestki konkreetsest rääkida.

Tõenäoliselt jätkatakse siiski vähemalt samal tasemel nagu mullu, sest lisaks juba treenivatele oma palluritele otsitakse ka leegionäre. «Vajame korvi alla tsentrit ja suurt äärt. Pakkumisi on palju, oleme valinud mõned mängijad, kelle tausta lähemalt uurida,» sõnas Karp. Peatreenerina jätkab Aivar Kuusmaa, meeskonna liidrite Rait-Riivo Laane, Martin Paasoja ja Janar Soo tulevik on veel aga lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles