Austraalia ralli korraldajad viskasid Tänaku üle nalja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega. Foto: Facebook / Ott Tänak Fanpage

Sel nädalavahetusel sõidetava järjekordse autoralli MM-sarja etapi eel viskasid Eesti rallipaari Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi üle nalja Austraalia ralli korraldajad, kes arvasid, et M-Spordi tiimi mehed peaksid Soome kaasa võtma snorgeldamisvarustuse.

Sel nädalavahetusel on kavas Soome ralli ning WRC ametlikul Twitteri kontol avaldati täna võistluste eel pilt sellest, kuidas teeninduspargis sajab korralikult. Sellele reageerisid kiirelt Austraalia ralli korraldajad, kes avaldasid oma Twitteri kontol postituse, kus soovitasid Tänakul Soome kaasa võtta sukeldumiseks vajalikud vahendid.

Austraallaste nalja aluseks on mäletatavasti tänavuse hooaja Mehhiko ralli, kus Tänak ja Mõlder oma masina keset rallit ära uputasid, kuid siiski lõpuni sõitsid ning ralli lõpus ujumismaskidega poseerisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles