Markko Märtin Tänakust: Poola ralli on minevik, Soomes hakkab kõik nullist peale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin.
Markko Märtin. Foto: Liis Treimann

Juba homme starditakse autoralli MM-sarja järjekordsel etapil Soomes ning võistlema asuvad ka M-Spordi meeskonda esindavad Ott Tänak ja Raigo Mõlder, kes viimati sõidetud Poola rallil said kõrge kolmanda koha. Eesti rallilegend Markko Märtin sõnas homse ralli eel, et Tänak peab Poolas saavutatu unustama, sest Soomes algab võitlus kõigi jaoks otsast peale.

Märtin rääkis Autosport.com lehele, et Tänakul saab Soomes olema raske, sest tal on sealsetel teedel konkurentidega võrreldes vähem kogemusi WRC klassi autoga. Lisaks sõnas Märtin, et M-Spordi tiimi esindav Tänak peab uue edu saavutamiseks ära unustama Poola ralli kolmanda koha.

«Soome saab olema palju raskem kui Poola, aga miks mitte minna seal võitu püüdma? Vähemalt peaks ta seda proovima. Kuid Poola on nüüd ajalugu. Ott peab Soomes alustama jälle nullist, kedagi ei huvita, mis Poolas juhtus,» rääkis Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles