Vettel loodab Mercedestega võidu maailmameistritiitlile sõita

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

F1 sarjas on parajasti suvepaus ja meeskonnad valmistuvad hooaja teiseks pooleks, mille eel jagas suuri lubadusi neljakordne maailmameister Sebastian Vettel, kes loodab enda sõnul pakkuda tugevat konkurentsi viimastel aastatel sarja valitsenud Mercedestele.

Mullusel hooajal omavahel meistritiitli eest võistelnud Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg olid ka tänavu konkurentidest kogu aeg sammu võrra eespool, kuni viimati sõidetud Ungari etapil pidid nad leppima alles vastavalt kuuenda ning kaheksanda kohaga. Ferrari rooli keerav Vettel haaras poodiumi esikoha ja lähenes Mercedese meestele ka üldarvestuses: Hamiltonil on nüüd liidrina 202 punkti, Rosbergil 181 ja Vettelil 160 silma.

Hooaja teise poole suhtes tunnistas Vettel, et kuigi Mercedes on Ferrarist eespool, siis juhtuda võib kõike. «Teame, et meil on endiselt palju tööd teha ja pikk maa minna, aga kunagi ei või teada. Olen kindel, et teeme kõik endast oleneva, et muuta võimatu võimalikuks. Selle jaoks on parim jääda rahulikuks, anda endast kõik ja eks siis ole näha, kuhu see teekond meid viib,» rääkis Vettel.

F1 sari jätkub augusti lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles