Fiorentina keelab Chelsea ja Roma tehingut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: SCANPIX

Skandaali sattunud Mohamed Salahi üleminek Chelsea jalgpallimeeskonnast AS Romasse on sisuliselt kokku lepitud, kuid Fiorentina ei luba sel juhtuda.

Mullu kevadel Chelseast Fiorentinasse laenatud Salah näitas Firenze klubi ridades head minekut, kuid teatas suve alguses, et ei soovi seal jätkata, kuigi itaallastel on väidetavalt õigus Salahit ka sellel hooajal endale hoida. Ääremängija ei ole küll klubi soovidele järgi andnud, kuid Fiorentina ei kavatse alla anda ja kuigi täna oli Salahil AS Romaga meditsiiniline ülevaatus kokku lepitud, ei pruugi üleminekust asja saada, vahendas Soccernet.ee.

«Ta ei saa nende eest ilma vajalike paberiteta mängida,» vihjas Fiorentina direktor Andrea Rogg, et egiptlase elu lihtsaks ei tehta. «Meie jaoks on Salah mängija, kellel kehtiv leping Fiorentinaga ja otsime hetkel rahuldavat lahendust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles