Manchester United tunnistas PSG paremust

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul).
Zlatan Ibrahimovic (vasakul). Foto: SCANPIX

Manchester United tunnistas USAs hooajaeelsel tuuril PSG paremust. Avapoolaja 25. minutil oli täpne Blaise Matuidi ning 34. minutil viis Zlatan Ibrahimovic PSG 2:0 juhtima.

Suureks küsimärgiks on aga ManU väravavahi David De Gea mänguvorm vahetult enne Premier League’i algust. 8. augustil kohtutakse Old Traffordil Tottenham Hotspuriga ja eilne mäng oli viimane tuleproov enne liigamängude algust. De Gea vahetati poolajal välja ning terve tuuri vältel sai ta vaid 108 mänguminutit. Vigastuse käes vaevlev puurilukk annab peatreener Louis van Gaalile seega palju mõtlemisainet, vahendab The Mirror. 

«Situatsioon ei ole soodne ei David De Geale, meile, ega ka klubile, kuhu ta siirduda soovib,» sõnas van Gaal. «Peame ootama ja vaatama, mis juhtub.»

Peatreener tunnistas, et mängus PSG vastu jääb 25. minutil löödud värav just ManU esikinda südametunnistusele. «Ma ei ütleks, et ta mängis halvasti, ta lihtsalt tegi vea. Kõik teevad vigu, aga kui selleks on väravavaht, siis üldjuhul lõppeb situatsioon väravaga,» tõdes van Gaal. 

Siiski jääb van Gaal USA hooajaeelse tuuriga rahule. Neljast mängust võideti kolm ning eilne kaotus peatreenerit ei heiduta. «Kaotus võib mõnel juhul ka kasuks tulla. Eelmisel suvel võitsime kõik hooajaeelsed mängud ja kaotasime kohe esimeses liigamängus Swansea'le,» sõnas ta. «Eilse mänguga jään aga rahule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles