Raul Must tegi maailma edetabelis suure tõusu

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Maria Kilk

Eesti esisulgpallur Raul Must võitis eelmisel nädalal Venemaal peetud Grand Prix etapil teise koha ning tõusis maailma edetabelis 71. kohalt 58. positsioonile. 

Stabiilselt maailma esisajas paiknev Must pole viimastel aastatel nii kõrgele kohale jõudnud. Viis aastat tagasi oli Mustal aga edetabeli 41. positsioonil, mis on siiani tema karjääri kõrgeim. 

Maailma edetabeli koha parandamine on ühtlasi oluline samm olümpiamängudele pääsemiseks. Olümpiakohad jaotatakse järgmise aasta maikuu maailma edetabeli seisuga, kuhu läheb arvesse aasta jooksul mängitud kümme parimat turniiri. Raul Musta ja Kati Tolmoffi eesmärgiks on head tulemused juba sel aastal kirja saada, mis võimaldaks uuel aastal rahulikult olümpiamängudeks valmistuda. Praegune edetabeli koht tagaks mõlemale pääsu olümpiale. Kati Tolmoff asub sel nädalal 82. kohal. 

Nii Raul Must kui ka Kati Tolmoff võistlevad kümne päeva pärast maailmameistrivõistlustel Indoneesias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles