Touri kolmandalt kohalt katkestanud ameeriklane läheb Vueltale ennast tõestama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tejay van Garderen.
Tejay van Garderen. Foto: SCANPIX

Tour de France`il kolmandat kohta hoidnud BMC rattur Tejay van Garderen pidi viimasel nädalal võistluse haiguse tõttu pooleli jätma. Tema järgmiseks eesmärgiks on enda tõestamine Vueltal.

Vueltal viimati 2010. aastal võistelnud van Garderen loobus võistluse nimel USA Pro Challengest, kus ta viimasel kahel aastal on võidukas olnud, vahendas cyclingnews.

«See oli 100 protsenti minu otsus,» ütles van Garderen. «Oleks väga tore taas USA Pro Challenge võita, kuid ma pean ennast suurematel võistlustel tõestama. Mida rohkem ma Vueltal kaasa löömisele mõtlen, seda rohkem elevile ma lähen,» lisas ameeriklane.

BMC meeskonna mänedžer Jim Ochowicz kinnitas, et võistkond toetab täielikult ameeriklase otsust Vueltal osaleda. Ta lisas, et talle üritatakse kaasa anda parimad võimalikud abimehed, eesotsas mägedespetsialist Samuel Sánchezega.

BMC meeskonnas löövad Vueltal peale van Gardereni kaasa veel Darwin Atapuma, Marcus Burghardt, Alessandro De Marchi, Jempy Drucker, Amaël Moinard, Joey Rosskopf , Samuel Sánchez ja Peter Velits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles