Eesti käsipallikoondislane siirdub Saksamaa esiliigasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen (viskel).
Mikk Pinnonen (viskel). Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallikoondislane Mikk Pinnonen siirdub Rumeena liigast Saksamaa esiliigasse.

24-aastane Pinnonen mängis möödunud hooajal Rumeenias Stiina Municipal Dedeman Bacau tiimis, kuid vahetab selleks aastaks meeskonda ja asub mängima Saksamaa esiliigas TSV Bayer Dormagenis. Pinnonen sõlmis Dormageni meeskonnaga üheaastase lepingu.

«Mikk on noor ja kiire mängija, kes sobib nii sportlikus kui ka isiklikus plaanis väga hästi meie klubi kontseptsiooniga,» kiitis Eesti koondislast tema uue koduklubi üks juhtidest Björn Barthel.

Häid sõnu jagus Pinnonenile ka tiimi treeneril Jörg Bohrmannil. «Ta võitis meie katsed oma kiiruse, hea mängulugemise ja kokkuvõttes kõikide aspektidega. Olen kindel, et Mikust saab üsna kiiresti meie meeskonna oluline osa,» rääkis Bohrmann.

Lisaks käsipallile asub Pinnonen Saksamaal õppima Rhine'i rahvusvahelises koolis.

Eestlastest mängivad juba Saksamaal neli meest: Mait Patrail ja Dener Jaanimaa kõrgliigas, Janar Mägi ja Jürgen Rooba sarnaselt Pinnoneniga esiliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles