Kanter tänasel Teemantliiga etapil ei osale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Kristjan Teedema

Täna toimub Stockholmis järjekordne kergejõustiku Teemantliiga etapp, kus esialgu oli meeste kettaheite nimekirjas ka Gerd Kanteri nimi. Hilisemas stardiprotokollis hiljuti Pekingi MMi normi täitnud eestlast enam aga pole ning selle muudatuse põhjuseks on lihtsalt segadus asjaajamises.

Kui esialgu oli Kanteri nimi tänasel meeste kettaheitevõistlusel Stockholmis kirjas, siis täna hommikul oli see kadunud. Kanter selgitas, et tegemist oli lihtsalt inimliku segadusega.

«Minu plaanidesse pole kunagi Stockholmi Teemantliiga etapp kuulunud. Mänedžer andis mind sinna küll üles, kuid minul olid tegelikult oma plaanid juba tehtud ning nagu olen varem öelnud, võistlen sel nädalavahetusel Poolas,» rääkis Kanter Postimehele.

«Tervis on tiptop korras. Olen praegu Käärikul laagris ja Stockholmi võistlusega oleks laager lihtsalt väga lühikeseks jäänud,» lisas Kanter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles