Tiit Sokk: ootan eelmisel suvel säranud meestelt ka nüüd häid esitusi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondis peab nädalavahetusel kaks kontrollkohtumist Venemaaga. Peatreener Tiit Sokk teatas täna need 13 meest, kes Venemaale sõidavad.

Moskvas peetavatele kohtumistele võetakse kaasa Sten Sokk, Rain Veideman, Martin Dorbek, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Tanel Kurbas, Erik Keedus, Siim-Sander Vene, Kristjan Kitsing, Janar Talts, Joosep Toome, Rain Raadik ja Reinar Hallik.

Kapten Kristjan Kangur taastub haigusest, kuigi osaleb juba pallitreeningutel. Tanel Sokul ja Timo Eichfussil on samuti tervisega probleeme ja nemad seetõttu Venemaale ei sõida. Koju jäi ka Indrek Kajupank.

«Alguse asi, midagi tõsist veel teinud ei ole. Oleme põhiasjad läbi käinud – plaanid kaitses ja rünnakul ja siit sammhaaval läheme edasi,» rääkis peatreener Sokk ühistreeningutest täiskoosseisuga. «Eks mängud näitavad, mis seisus keegi on. Seejärel saame juba mingi analüüsi teha ja asju korrigeerida.»

«Katsun mänguaega jagada üsna võrdselt, aga võimaluse end tõestada saavad kõik, loodan, et nad kasutavad seda,» ütles juhendaja. Pikkadest meestest tegid Joosep Toome ja Rain Raadik eelmisel suvel kohati suurepäraseid etteasteid (seda küll Kanguri ja Taltsi puudumise ajal-M.G.). Sokk ootab ka sel aastal vahetusmeestelt häid mänge. «Eelmisel suvel polnud neil ka taganemisteed (vahetuste näol-M.G.) ja siis tegid tubli esituse. Nüüd on veidi teine olukord, aga mina ootan neilt sama häid esitusi,» sõnas peatreener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles