EMi ootuses: Hallik lubab pealt panna, Kangur tahab häid mälestusi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pidas Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks valmistuv Eesti meeste korvpallikoondis treeningu, kus peatreener Tiit Sokk tegi teatavaks need 13 mängijat, kes sõidavad nädalavahetuseks Moskvasse, et pidada kaks kontrollmängu Venemaaga. Moskvas peetavatele kohtumistele võetakse kaasa Sten Sokk, Rain Veideman, Martin Dorbek, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Tanel Kurbas, Erik Keedus, Siim-Sander Vene, Janar Talts, Kristjan Kitsing, Joosep Toome, Rain Raadik ja Reinar Hallik. Kapten Kristjan Kangur taastub haigusest, kuigi osaleb juba pallitreeningutel.

Pikkadest meestest tegid Joosep Toome ja Rain Raadik eelmisel suvel kohati suurepäraseid etteasteid (seda küll Kanguri ja Taltsi puudumise ajal – M. G.). Sokk ootab ka sel aastal vahetusmeestelt häid mänge. «Eelmisel suvel polnud neil ka taganemisteed (vahetuste näol – M. G.) ja siis olid nad tublid. Nüüd on veidi teine olukord, aga mina ootan neilt sama häid esitusi. Katsun mänguaega jagada üsna võrdselt, aga võimaluse end tõestada saavad kõik, loodan, et nad kasutavad seda,» ütles juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles