Vigastusest taastuv Hunt: tagasilöögid on selle mängu osa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus Foto: SCANPIX

Sellel nädalal teatas Cincinnati Bengalsi meeskond, et ameerika jalgpallur Margus Hunt on endiselt vigastatud ning hooajaeelset treeninglaagrit koos ülejäänud mängijatega ei alusta. Eestlane paigutati nn PUP (physically unable to perform) nimekirja, mis tähendab, et koos meeskonnaga ta treenida ei tohi.

Hunt selgitas ESPNile, et hetkel on tema tervis umbes 80 protsendi juures. «Hetkel oleme sellises olukorras, kus ma ei saa meeskonnaga koos treenida,» ütles Hunt neljapäeval. Äärekaitsja usub, et peagi eemaldavad arstid ta vigastatute nimekirjast ning pärast seda saab Hunt laagriga liituda. «Võtame ühe päeva korraga, kuid praeguse plaani järgi kavatsen ma põhihooajal mängida.»

Hunt tunnistas Cincinnati.com-ile, et 53 mehelisse põhihooaja koosseisu on tal raske murda. «Meil on palju häid mängijaid. Treeninglaagris peavad kõik võitlema. Mina alustan lihtsalt veidi hiljem. Kui ma lähen ja teen seal seda, mida oskan, siis tunnen end ka põhimeeskonda pääsemise osas positiivsena.»

Kokkuvõttes loodab eestlane, et karjääri alguses kimbutanud vigastused ja muud probleemid tulevad talle lõpuks kasuks. «Hea on selliseid kogemusi saada. Saan aru, et tagasilöögid on selle mängu osa ning vigastustega peab arvestama. Nüüd on peamine ennast taas üles töötada.»

Hunt vigastas aprillis jõusaalis selga. Eelmisel hooajal jättis ta neli nädalat vahele mängus saadud jalavigastuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles