Alar Varrak: välismaalt oli üks konkreetne pakkumine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Kristjan Teedema

Eesti korvpallikoondise abitreener Alar Varrak kinnitati eile taas Kalev/Cramo peatreeneriks. 2012. aastast meeskonna peatreenerina töötanud Varrak on viinud klubi kahe meistritiitlini, eelmisel aastal jõuti ühe võidu kaugusele Ühisliiga play-off'ist.

«Oli üks konkreetne abitreeneri pakkumine väljast, aga käed lõin Kaleviga kergelt. Eks neil olid ka segased ajad suvel, mistõttu pidin ka mujale vaatama,» ütles Varrak.

Tuleval hooajal teeb Kalev/Cramo kaasa kolmes sarjas:  Eesti meistriliigas, Eurosarjas ja ka Ühisliigas. Komplekteerimine on alanud, ent ühegi mängijaga ei ole veel käsi löödud. «Minul on visioon, keda ma eestlastest meeskonnas tahan näha, osa neist on ka koondisega seotud. Nendest tahame alustada, leegionäridele pole veel jõudnud mõelda,» ütles juhendaja.

Eelarvet üritatakse saada samasse suurusjärku kui eelmisel hooajal. «Kolmes liigas mängides peame vaatama ka mingi osa mängijaid, kes on valmis positsioone dubleerima,» lisas Varrak.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles