Balotellit ei näe Helsingis ega Liverpooli treeningutel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Liverpooliga eelmine aasta liitunud, kuid kehvade esituste tõttu müüginimekirja pandud Mario Balotelli, ei reisi koos Liverpooliga Helsingisse, kus homme kohtutakse HJK meeskonnaga.

Liverpooli peatreener Brendan Rodgers ei soovi Balotellit isegi mitte trennis näha ning on keelanud 24-aastasel itaallasel esindusmeeskonna treeningutel osaleda. Liverpooli loots andis viimati sarnase käsu 2013. aastal Luis Suarezele, kes soovis meeskonnast lahkuda, vahendas Independent.

Kuid Rodgers ei kohtle kõiki lahkuvaid mängijaid nii. Samuti eelmisel hooajal klubiga liitunud Rickie Lambert on juttude järgi väga lähedal West Bromwich Albioniga liitumisele, kuid tema treenib endiselt esindusmeeskonnaga koos.

Kui Lamberti lahkumine on peaaegu kindel, siis Balotelli vastu on huvi väiksem. Kõige enam on räägitud tema liitumisest Sampdoria ja Bolognaga. Kui Balotelli liitus Liverpooliga AC Milanist 20 miljoni euro eest, siis kõigest aasta hiljem küsib Liverpool tema eest 10 miljonit eurot. Kuid ka see summa on Itaalia klubide arvates liiga kõrge.

Eelmisel hooajal lõi Balotelli Inglise kõrgliigas 16 mänguga ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles