Katkise autoga sõitev Tänak: proovime kaotada nii vähe aega kui võimalik

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Soome rallil.
Ott Tänak Soome rallil. Foto: Timo Anis

Ott Tänak on Soome ralli viie kiiruskatse järel alles 10. kohal, põhjuseks kolmandal katsel tehtud sõiduviga, mille tagajärel purunes Tänaku Ford Fiesta esiamort. Kaotust liidrile Sebastien Ogierile on ligi poolteist minutit.

«Paar kilomeetrit enne kolmanda katse lõppu tegin ühes kurvis liiga suure paranduse. See paistis olevat pisut kitsam võrreldes sellega, mis meil legendis kirjas oli ja auto läks pisut liiga palju külglibisemisse. Meil oli kirjas, et seal ei tohi lõigata, sest seal oli suur kivi. Puutusime kivi ratta siseosaga ja seega sai amort kannatada,» kirjeldas Tänak juhtunut M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

Siiski kavatseb ta täna allesjäänud viis katset lõpuni sõita. «Suutsime siiski katsed läbi lonkida ja see on parim, mida me pärastlõunal teha saame. Proovime täna võidu sõita ja kaotada nii vähe aega kui võimalik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles