Mis toimub F1 suvepausil?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja alguse rivistusest alates on paljud jõuvahekorrad juba paika loksunud, kuid eesootava 11 etapiga võib nii mõndagi muutuda.
Hooaja alguse rivistusest alates on paljud jõuvahekorrad juba paika loksunud, kuid eesootava 11 etapiga võib nii mõndagi muutuda. Foto: SCANPIX

Kuninglikus võidusõidusarjas on suvepaus ning meeskonnad valmistuvad hooaja teiseks pooleks, mis algab 23. augustil Belgias. Puhkusele eelnes sündmusterohke Ungari GP, kus ei mahtunud poodiumile kumbki Mercedese sõitja, kes viimase poolteise hooaja jooksul on F1 sarja valitsenud. Nii on ootamatu poodiumiseisuga lõppenud Ungari etapi järel mõtlemisainet nii üldliidritel kui ka nende potentsiaalsetel ründajatel ja suvepausi ajal tuleb mõlgutada mitmesuguseid mõtteid. Millele tiimid keskenduvad?

Konstruktorite karikat juhtival Mercedese tiimil on kahe viimati sõidetud etapi järel mõtlemisainet piisavalt ja seda startide tõttu. Hamilton ja Rosberg alustasid esimeselt ja teiselt kohalt nii vahetult enne suvepausi kavas olnud Ungari etapil kui ka sellele eelnenud Suurbritannia GP-l, ent mõlemal sõidul nähti sama stsenaariumi, kui kohe stardis anti esimesed positsioonid käest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles