Norbert Hurt viigist: meil polnud vajalikku teravust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Eesti meistriliigas Infonetiga 0:0 viiki mänginud FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus pärast kohtumist, et mängijatel oli veel jalgades esmaspäevane raske kohtumine Levadiaga.

«Infonet on tugev vastane. Teadsime, et nad võivad alustada väga agressiivselt, suutsime selle surve üle elada ja saime mängu enda kätte. Aga võib-olla ei olnud meil nii head teravust nagu vaja olnuks. Natuke vähe oli taastumisaega eelmisest mängust. Seda oli näha lõpufaasis, sest lõpus väsisime ja mäng läks väga lahtiseks,» sõnas Hurt.

«Meil oli alguses nende surve vastu väga raske, mängisime väga piiri peal ja ohtlikult, aga meil ei jäänud muud üle – ütlesime enne mängu meestele, et peame Infonetti jooksutama, muidu jääme ise raskesse seisu. Au mängijatele, et nad suutsid esimese surve üle elada ja oskus palliga mängida päästis meid suures osas mängust. Aga kui ikka Max (Markus Jürgenson – toim) ei jõua enam rünnakule kaasa minna, siis... Oli näha, et mõnel mehel oli Levadia mäng väga jalgades,» lisas Flora juhendaja.

Kahes viimases mängus pole Flora ründeliin suutnud näidata niivõrd head kooskõla kui varasemates kohtumistes. «Ilmselgelt on olulised söödud viimasel kolmandikul – kui tsoonid on olemas, peab sööt sinna ka minema! Eesliin peab toimima hakkama. Joonas Tammel võttis ka aega, et mängu sisse saada, ta kosub ja näeme, et ta läheb tugevamaks, aga tuleb tööd teha ülemise liiniga,» nentis Hurt.

Juba esmaspäeval ootab Florat ees sõit Sillamäele, kus minnakse vastamisi tabelis neljandal kohal oleva kohaliku Kaleviga, kellel sarnaselt Infonetile samuti selg vastu seina. Selles mängus kavatseb Hurt meeskonna värskuse säilitamiseks koosseisu varieerida. «Täna olime valikutes väga piiri peal, ei näinud täpselt, kus kõige raskemad kohad on. Ei tahtnud väga roteerida. Aga meil pinki on ja usun, et oleme ilusti õigeks ajaks valmis,» ütles ta.

Flora pidi Infoneti vastu läbi ajama Rauno Allikuta, kes vigastas esmaspäevases mängus Levadia vastu avapoolaja lõpus põlve, mängis poolaja küll lõpuni, kuid seejärel enam väljakul ei naasnud. «Kahjuks ei tea, põlvest on pilt tehtud, aga lähipäevil peaksime saama vastuse. Kõige kergem ei ole, ta ikkagi lonkab praegu,» kommenteeris Hurt täna koosseisust välja jäetud ääreründaja olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles