Väikeseid edusamme tegeval Michael Schumacheril on täna suur tähtpäev

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher koos oma naise Corinnaga.
Michael Schumacher koos oma naise Corinnaga. Foto: LUCA BRUNO/AP

Seitsmekordsel vormel-1 maailmameistril Michael Schumacheril möödub täna 20 aastat päevast, kui ta abiellus oma naise Corinnaga. Kahjuks ei saa perekond tähtpäeva pidada nii nagu loodeti, sest Michael taastub endiselt rasketest peavigastustest, mille ta sai 2013. aasta lõpus Alpides juhtunud suusaõnnetuses.

Mida aeg edasi, seda vähem infot on Schumacheri seisundi kohta tulnud. Saksa ajakirja Bildi kinnitusel viibib Schumacher endiselt oma kodus, mis on ümber ehitud hiiglaslikuks haiglapalatiks ja tema eest kannavad hoolt eraarstid. Ümbritseva maailmaga pole ta endiselt suuteline olulisel määral suhtlema.

Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi sõnul teeb läbi aegade edukaim vormel-1 piloot edusamme, aga need pole kuigi suured, sest vigastused olid väga tõsised. Ometi annavad signaalid Corinnale ja nende lastele 18-aastasele Gina-Marie'le ning 16-aastasele Mickile lootust, et perepea võiks nendega taas kunagi suhtlema hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles