Eesti korvpallikoondis kaotas Venemaale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondislased Rain Veideman (vasakult), Sten-Timmu Sokk, Siim-Sander Vene ja Martin Dorbek.
Eesti korvpallikoondislased Rain Veideman (vasakult), Sten-Timmu Sokk, Siim-Sander Vene ja Martin Dorbek. Foto: Eero Vabamägi

Septembris toimuvaks korvpalli EM-finaalturniiriks valmistuv Eesti koondis alustas täna kontrollmänge. Esimeseks vastaseks on Moskvas Venemaa, kellele kaotati avamäng 62:70. Homme kohtuvad samad vastased uuesti. 

Mõlemad poolajad lõppesid Venemaa kasuks 35:31. Eesti resultatiivseimana viskas Siim-Sander Vene 13 punkti, Talts ja Keedus lisasid 10 silma. 

Enne mängu: Moskvas peetavatele kohtumistele võetakse kaasa Sten Sokk, Rain Veideman, Martin Dorbek, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Tanel Kurbas, Erik Keedus, Siim-Sander Vene, Janar Talts, Kristjan Kitsing, Joosep Toome, Rain Raadik ja Reinar Hallik.

Kapten Kristjan Kangur taastub haigusest, kuigi osaleb juba pallitreeningutel. Tanel Sokul ja Timo Eichfussil on samuti tervisega probleeme ja nemad seetõttu Venemaale ei sõida.

Eesti korvpallikoondis kohtub Riias peetavas D-alagrupis Läti, Leedu, Ukraina, Tšehhi ja Belgiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles