Mõõduka tempoga sõitev Tänak: me ei hakka liigseid riske võtma

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Eile Soome rallil sõiduvea teinud ja seetõttu suurem osa katseid katkise amordiga läbinud Ott Tänak on täna saanud sõita terve autoga ning on näidanud neljal katsel vastavalt 3., 5., 6. ja 4. aega. Kümnendalt kohalt on ta tõusnud kaheksandaks.

Lühikesel lõunapausil ütles ta M-Spordi pressiteenistusele, et hommikupoolse osaga võib enam-vähem rahule jääda. «Hommik on olnud okei. Tegemist on vähemal või suuremal määral esimese korraga, kui olen siin WRC autoga sõitnud, seega on õppida päris palju. Vahel tuleb ette üllatusi ja meie trajektoor pole alati ideaalne,» sõnas ta.

«Peame lihtsalt enesekindlust kasvatama. Liidrite tempos püsimiseks tuleb kogu aeg piiri peal sõita. Praegu pole meil mingit põhjust nii suuri riske võtta ja seega keskendume lihtsalt tunnetuse parandamisele ning võimalikult hea punktikoha võtmisele,» lisas Tänak.

Soome MM-ralli lõppeb homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles