Augsburg võitis kindlalt Prantsusmaa klubi

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Ragnar Klavan ning Augsburg pidasid viimase sõpruskohtumise enne hooaja algust, alistades Ligue 1 meeskonna Toulouse'i koguni 5:0.

Eelmise hooaja Prantsuse kõrgliiga 17. tabelireal lõpetanud Touluse'ist ei olnud Saksa klubile erilist vastast, lastes eestlase koduklubil lüüa esimesel poolajal kaks ning teisel kolm väravat, vahendab Soccernet.ee

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan alustas mängu algkoosseisus ning tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise. Augsburgi eest paistis hästi silma Raul Bodabilla, kes vahetusest sekkununa suutis teisel poolajal vastaseid kostitada kahe kolliga.

Mäng Toulouse'iga oli Saksa klubile viimaseks kohtumiseks enne hooaja algust, 7. augustil kohtutakse Saksa karikavõistlustel madalamas liigas pallivaga Elvesbergiga. Esimene Bundesliga kohtumine Klavanil leiab aset aga 15. augustil, kui kodus avatakse liigahooaeg Berliini Hertha vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles