Tiit Sokk: täna oli võimalus ka võidule mängida

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk.
Tiit Sokk. Foto: Tairo Lutter

Septembris toimuvaks korvpalli EM-finaalturniiriks valmistuv Eesti koondis kaotas tänase kontrollmängu Venemaa vastu 62:70. Peatreener Tiit Sokk arvas kaotuse järel, et eestlastel oli ka võimalus võita. 

«Lasime lõpus mitmeid vigu läbi. Oli ka võimalust täna võidule mängida. Oli ju seis üsna võrdne mõni minut enne lõppu. Meie panime kaks korda vabalt mööda, nemad kaks korda sisse, nii see läks,» ütles Tiit Sokk.

«Kui rääkida kaitse ja rünnaku vahekorrast, siis olekski vast üsna imelik, kui rünnak praegu õlitatult töötaks,» sõnas peatreener. «Samas, kaitses on veel parandamiseruumi kõvasti. Need eksimused, mis me lõpus kaitses tegime, tulid suuresti kommunikatsioonivigadest.»

Martin Dorbek ja Kristjan Kitsing täna platsile ei saanud ning Rain Raadik tegi kaasa vaid esimesed paar minutit. «Homme on uus päev,» sõnas Sokk. «Vast nad saavad ka mängida, ma loodan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles