Video: Sander Pärna laupäev lõppes Soome MM-rallil rajaäärses vallis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan Soome ralli testikatsel
Sander Pärn ja James Morgan Soome ralli testikatsel Foto: Timo Anis

Soome MM-rallil osalevad Sander Pärn ja James Morgan ei pääsenud probleemidest ka laupäeval, kui nende sõit lõppes rajaäärses vallis.

Kolmandale Soome ralli päevale startisid reedel avarii teinud Pärn ja Morgan Ralli 2 süsteemis. Päeva esimesed kaks kiiruskatset läbiti ilma probleemideta 9. ja 7. ajaga WRC2 klassis. Põhilised lootused olid seatud õhtusele ringile, aga paraku tabas kolmandal kiiruskatsel Pärna taas ebaõnn.

Kui läbitud oli kaks kolmandikku katsest, lõppes üks kiire paremkurv väljasõiduga tee ääres olevasse valli. Sedakorda jäi sõit taas lõpetamata. Väljasõidu võimalike põhjuste üle käib arutelu M-Spordi meeskonnaga. Meeskonna otsus on auto pühapäevaks korda teha ja Pärn-Morgan saavad Jyväskylä rallit jätkata.

Soome ralli neljandal päeval sõidetakse 28,86 kilomeetrit ehk kaks kiiruskatset. Esimesele katsele antakse start kell 10.43 hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles