Casillas avaldas esmakordselt Madridi Realist lahkumise põhjuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

25 aastat Madridi Reali ridades veetnud, kuid sel suvel klubi vahetanud väravavaht Iker Casillas rääkis esmakordselt avameelselt, miks ta siirdus Porto ridadesse.

Juuli alguses Portugali tippklubiga lepingu sõlminud Casillase sõnul ajendas teda Portosse minema peatreeneri Julen Lopetegui käitumine. «Peapõhjuseks oli usaldus ja teineteisemõistmine, mis minu ja Julen Lopetegui vahel valitseb,» saatis Casillas teele veel ühe varjatud torke Reali aadressil. «Mul oli veel paar pakkumist, mis mind aga ei tõmmanud. Lisaks tahtsin Hispaaniast lahkuda,» sõnas Casillas Porto ametlikule ajakirjale.

«Portoga lepingu sõlmimisele andis mulle võimaluse Realiga seotud minevikust lahti lasta ja pühenduda klubile, mis asub ühest küljest väljaspool mu kodumaad, ent samas ikkagi kodule suhteliselt lähedal. Porto on mainekas klubi ja mind tõmbas ka see,» selgitas Casillas. «Saan siin jätkata oma mängu parandamist. Tahame karikapõua lõpetada ning olla võidukad nii Portugalis kui ka Euroopas,» lausus Casillas. Porto lõpetas läinud hooaja koduliigas teisena, Portugali meistriks tuldi viimati 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles