ManU legend: Arsenali mängijad hoolivad liialt soengutest ja selfidest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Keane.
Roy Keane. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi endine poolkaitsja Roy Keane võttis talle omasel salvaval moel kokku Inglis tippklubide võimalused algaval hooajal tiitlit võita. Eriti sapine oli iirlane mõningate Londoni Arsenali mängijate aadressil.

«Arsenalil on mõned väga head mängijad, kes käärivad käised üles, kui vaja. Aga neil on ka paar meest, kes tunnevad rohkem huvi selfide tegemise ja kõhulihaste näitamise vastu – need tüübid üritavad igal päeval endast pilti teha,» vahendab Sky Sports Keane'i arvamusavaldust.

«Igal aastal kuuleme Arsenali kohta sama juttu, et nüüd on nad tiitlipretendendid. Aga selle asemel, et Premier League'ile keskenduda, huvitab mõnda hoopis see, kuidas tema keha välja näeb ja kas soeng on ikka paigas. Mitte see, kuidas järgmist mängu võita,» lisas Keane, kes pidas omal ajal platsil Arsenali vastu hulgaliselt tuliseid lahinguid.

Iirlane oli kriitiline ka Manchester City suhtes, vihjates, et suvised ostud Raheem Sterling ja Fabian Delph ei paranda meeskonna üldist taset. «Ei ütleks, et nad oleksid tugevamaks muutunud. Vaadake, kui mitu mängijat nad on viimase paari aastaga juurde toonud. Aga ma ei usu, et neist kuigi paljud Chelsea ridadesse mahuksid,» võrdles Keane City pallureid valitseva meistriga.

«Minu arvates on soosik endiselt Chelsea. Sel meeskonnal on tugev selgroog – John Terry, nende väravavaht (Thibaut Courtois – toim), Eden Hazard – ja kui nad suudavad osta ka John Stonesi, läheb nende alistamine veel raskemaks,» mainis Keane ära noore keskkaitsja, keda Chelsea üritab Evertonist endale meelitada. «Kui Chelsea mängijad on sama näljased nagu eelmisel hooajal, võidavad nad uuesti tiitli. Neile võib saatuslikuks saada ainult mugavustsooni langemine,» arvas Keane, kes ei usu eriti ka oma endisesse tööandjasse Manchester Unitedisse.

«Mind teeb murelikuks see, et United on küll ostnud palju häid mängijaid, aga neid on raske kiirelt ühtseks meeskonnaks sulatada. United on kaldunud kõrvale oma pikaaegsest olemuset – varem oli tegu klubiga, kelle meeskond arenes sujuvalt ühest hooajast järgmisesse. Pregu toimuv meenutab natuke 1980ndate aastate lõppu, kui osteti hulgaliselt uusi mehi lootuses, et kokkumäng hakkab sujuma. Aga see ei käi nii kiiresti,» leidis Keane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles