Bottas jagas hooaja teise poole eel suuri lubadusi: Williams on edaspidi kavalam

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on parajasti suvepaus ning meeskonnad valmistuvad hooaja teiseks pooleks. Williamsi meeskonna sõitja Valtteri Bottas jagas hooaja teiseks pooleks suuri lubadusi ja teatas, et tema tiim õppis Suurbritannia etapist palju ning edaspidi kavatsevad nad olla kavalamad.

Suurbritannias sõidetud GP-l said Williamsi mehed Felipe Massa ja Valtteri Bottas kohe sõidu alguses kaksikjuhtimise. Teisel kohal sõitnud Bottas palus ühel hetkel luba tiimikaaslasest mööduda, väites, et on Massast kiirem. Williamsi meeskond teatas aga soomlasele, et omavahelist võidusõitmist ei toimu ning Bottas püsigu Massa selja taga. Hiljem kaotasid Williamsid boksipeatuste tõttu oma kaksikjuhtimise ning lõpetasid etapi neljanda ning viienda kohaga.

Praeguse suvepausi ajal väitis Bottas, et nende tiim õppis Suurbritannia etapist palju ning hooaja teisel poolel oskavad nad sellistes olukordades paremini reageerida. «Oleks võinud olla või mitte olla - me võime alati öelda, et see oleks võinud paremini lõppeda, aga kokkuvõttes oli see nädalavahetus, kus me meeskonnana õppisime palju, kuidas märgades oludes sõita ja milliseid strateegilisi otsuseid teha. Kindel on see, et tulevikus oleme sellistes olukordades palju kavalamad,» rääkis Bottas leheküljele Autosport.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles