Finaalturniiri eel katsetused lõpevad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Gheorghe Cretu (keskel), Keith Pupart ja Mart Tiisaar
Peatreener Gheorghe Cretu (keskel), Keith Pupart ja Mart Tiisaar Foto: Mihkel Maripuu

Kui seni on rahvusmeeskonna peatreener Gheorghe Cretu igas Euroopa liiga mängus koosseisu väga palju varieerinud, siis nüüd on katsetamine läbi ja Final Four’iks valmistutakse hoolsalt. «Kahele viimasele kohtumisele Iisraeli vastu kavatsen minna põhimeestega, see on juba ettevalmistus finaalturniiriks,» kinnitas Cretu, kes ootab tõsisemat väljakutset.

A-alagrupist on endale finaalturniirile kindlustanud peale Eesti koha ka korraldaja Poola, kes mängib Euroopa liigas B-koondisega. «Maailma liigas mänginud A-koondisest nad minu teada kedagi juurde ei võta. Üks libero liitus poole pealt, lisaks üks sidemängija ja tempomees, nemad meie vastu kaasa ei teinud. Kuid minu jaoks pole vahet, kes vastu tulevad. Tahan mängida tugevate meeskondadega, mehed saavad end proovile panna,» ütles Cretu. B-grupis on kaks parimat täiseduga jätkav Sloveenia ja Kreeka. Poolfinaalpaarid Final Four’il loositakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles