Eesti rannavõrkpallipaar sai Türgi turniiril teise koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Hollas ja Kristel Kiens.
Anett Hollas ja Kristel Kiens. Foto: Facebook

Eesti rannavõrkpallurid Anett Hollas ja Kristel Kiens saavutasid Türgis toimunud turniiril teise koha.

Alagrupist edasi pääsenud Kiens-Hollas alistasid veerandfinaalis vastased seisuga 2:1, poolfinaalis saadi 2:0 võit. Finaalis mängisid eestlannad serblannade Marija Milosevici ja Milena Matici vastu ning olid esimeses geimis raskustes servi vastuvõtuga ja kaotasid geimi 10:21. Teine geim oli juba tasavägisem ja punkt-punkti mängu jagus kuni geimi lõpuni. Kahjuks suutsid lõpuks siiski serblannad oma paremuse maksma panna ja võitsid teise geimi 21:19 ning kogu finaali 2:0.

Kiens kommenteeris teise koha saamise järel, et koostöö Hollasega paranes järjest turniiri vältel. «Meie mäng läks turniiri vältel järjest paremaks. Esimeste mängude põhjal tegime korralikud järeldused, et leida põhjus, miks me ei suuda enda mängu käima saada. Analüüside tegemisest ja uute keskendumispunktide kasutamisest hommikustel treeningutel ning järgnevates mängudes, saime enda mängu vabamaks ja paremini käima,» rääkis Kiens Postimehele.

«Turniirilt võtame kaasa heade asjadena tiimitöö paranemise ja oma kindlamate rollide leidmise ning samuti teadmise, et oleme võimelised head mängu näitama ning korralikult võitlema. Edasi tuleb tööd teha lisaks individuaalsete oskuste arendamisele just tiimitöö arendamisele ning ka stabiilsuse parandamisele oma side-out'is,» lisas Kiens.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles